sound by Jbgmusic
255435
DanasDanas717
UkupnoUkupno255435
English French German Italian Portuguese Russian Spanish

Горан Бреговић постао почасни члан ЛУ "Јахорина" Пале

ЛУ „Јахорина“ Пале постало је богатије за још једног члана.  Овај пут се ради о необичном ловцу, ријеч је о нашем и свјетки познатом музичару и композитору господину Горану Бреговићу.

На фотографији се налазе др Гојко Ђуричић, Горан Бреговић и Славко Ковачевић

 

Већ је добро познато да Горан Бреговић гаји велику љубав ка Јахорини и Палама и да радо долази у ове крајеве како би се одморио и уживао у свим чарима природе. Тако је приликом  боравка на Јахорини у неформалној конверзацији са својим пријатељима изразио жељу да окуша ловачку срећу у нашим ловишу и на тај начин још више упозна нашу општину. Када су за то сазнали људи из управе ЛУ “Јахорина“ Пале на челу са господином Славком Ковачевићем, без великог размишљања су одлучили да господина Горана Бреговића позову да постане почасни члан нашег удружења. То није само част за ловачко удружење, већ и својеврсна промоција наше општине и свих грана турзма које она нуди.

Да би ова замисао се спровела у дијело помогао је господин др Гојко Ђуричић, који је посредовао између људи из ловачког удружења и господина Бреговића. Овим путем му се захваљујемо.

На фотографији се налазе др Гојко Ђуричић, Горан Бреговић и Славко Ковачевић

Надамо се да ће нашег новога члана, као и све остале ловце служити ловачка срећа, те да ће  већ у предстојећој љетној сезони искусити дражи лова у нашем ловишту. 

Господину Бреговићу желимо „Добар поглед“.

 

Mapa lovišta

Foto galerija

Bilten

Vrijeme

Fair

-1°C

Fair

Humidity: 76%

Wind: 4.83 km/h

Sva prava zadržana - LOVAČKO UDRUŽENJE ,,JAHORINA,, PALE