sound by Jbgmusic
406669
DanasDanas408
UkupnoUkupno406669
English French German Italian Portuguese Russian Spanish

Jesenji sajam 2017 Banja Luka

U periodu od 16. do 19. novembra održan je „Jesenji sajam 2017“, u sklopu koga se održava:
21. Međunarodni sajam poljoprivrede i prehrambene industrije – AGROS 2017,
21. Međunarodni sajam lova, ribolova, ekologije i sporta – LORIMES 2017,
21. Međunarodni sajam turizma i ugostiteljstva.

Svoje mjesto na sajmu uzele su neke od vodećih kompanija u Bosni i Hercegovini i regionu, kao i manja preduzeća, udruženja, te samostalni preduzetnici i proizvođači.
Ove godine okupili smo izlagače iz Bosne i Hercegovine, Srbije, Crne Gore, Slovenije, Makedonije, Rumunije i Indonezije.

Održavanje Jesenjeg sajma 2017 podržali su Grad Banja Luka, Ministarstvo trgovine i turizma Republike Srpske, JP „Šume srpske“, Lovački savez RS, Privredna komora Republike Srpske, Tehnološki fakultet Univerziteta u Banjoj Luci koji će vršiti ocjenu kvaliteta određenih proizvoda, dok svojim učešćem značaj ovoj manifestaciji pružaju i brojne institucije iz Bosne i Hercegovine i regiona.

Ovogodišnji Jesenji sajam okupio je oko 180 izlagača na 120 štandova. Sajam, pored klasične postavke izložbenog i prodajnog karaktera, sadrži i stručna predavanja, prezentacije i degustacije, te razne druge oblike promocije.

Na ovogodišnjem sajmu najznačajnije mjesto su zauzeli štandovi Lovački savez RS. Na istima smo imali priliku da vidimo veliki broj prvoklasnih i zanimljivih torefeja iz cijele Republike Srpke. 

 

                                   

Mapa lovišta

Foto galerija

Bilten

Vrijeme

Fair

-1°C

Fair

Humidity: 76%

Wind: 4.83 km/h

Sva prava zadržana - LOVAČKO UDRUŽENJE ,,JAHORINA,, PALE